
Pšeničné kroužky jsou další variantou úspěšných cibulových kroužku, ale bez cibule, pro ty kteří chtějí kroužky, ale nechtějí příchuť.
Polotovar určený ke smažení a fritování.
Příprava pšeničných kroužků:
- teplota na smažení: 195 °C (± 5 °C)
- doba smažen/fritováníí: 12 sekund (± 2 s)
Polotovar "pšeničné kroužky" na smažení a fritování obsahuje lepek.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota: 1429 kJ (337 kcal)
Tuky: 1,1 g
Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 77 g
Sacharidy – z toho cukry: 0,7 g
Bílkovíny: 3,8 g
Sůl: 2,5 g
Složení:
brambory 77% , bramborový škrob, bramborové vločky, pšeničná mouka 12%, kukuřičná mouka, sůl, mletá cibule, řepkový olej, kurkuma
Země původu:
ČR