Slaninka, slanina, slaninové křupky, krekry se slaninou
Slaninové krekry jsou vlajkovou lodí všech krekrů s příchutí! Jsou výborné, nadývhané a mají jemnou chuť, jsou zkrátka vyrobené ve vší doonalosti k vašemu křupání.
Polotovar určený ke smažení a fritování.
Příprava slaninových krekrů:
teplota na smažení: 195 °C (± 5 °C)
doba smažen/fritováníí: 12 sekund (± 2 s)
Polotovar "slaninové krekry" na smažení a fritování obsahuje lepek.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota: 1494 kJ (357 kcal) Tuky: 2,3 g Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 76 g Sacharidy – z toho cukry: 0,6 g Bílkovíny: 6,5 g Sůl: 2,3 g